Sponsor reclame

Nog maar 6 weken en dan moeten we in topvorm zijn voor de Tony Stone competition dus we hadden besloten ons volledig op de Ribs en Kip te storten. We begonnen rond 10 uur s''ochtends met het preppen van de ribs, dit keer hadden we Dino ribs dus dat was wel even werk :) We wilden ook een recept van Big Bob Gibson uit proberen zoals je kan zien op de foto is dit Aad''s favoriete onderdeel.

Na wat experimentele kruidencombinaties en sausjes gingen we aan de slag met de kip. De kip was dit keer erg goed gelukt( het geheim van de chef ga ik hier natuurlijk niet uitleggen). De bakjes heb ik ook weer goed geoefend en dat lukt al aardig. Wat betreft de ribs, ik quote Karel "ik heb in 62 jaar nog nooit zulke lekkere ribs gegeten" Nou dat is nog eens een compliment! Onze kamer zat vol enthousiaste proevers en er werd tot in de late uurtjes gediscussieerd over de pittigheid, sweetness, sausjes, appearance etc. Dankzij de nieuwe camera van mijn werk heb ik gelukkig hele mooie foto''s kunnen maken. Kijk, geniet en kom de volgende keer ook een keertje proeven of kom natuurlijk even langs op de Tony Stone Low and Slow bbq competition.

Nog enkele comments van onze jury waren :


Kip was TOP!

Smaak van beide ribs was perfect.

Bak was erg vol.....tsja Dino ribs

Mooie Smoke-Ring!

Tweets